Tuesday, July 26, 2011

Pilkkuja ja kiemuroita


Ostin vasta Tiimarista parit kuvio sakset ja niitä piti kokeilla. Näissä on käytettyä saksia joissa oli vähän pitsinen kuvio. Kuviosta tuli kiva lisä kynsiin ja pilkut ovat söpöt. Lakka levittyi hyvin ja jätti kunnolla nuo kuviot esiin.
Tykkäsin näistä kovasti.


Lakkoina käytetty Opin Houston, We Have a Purple lakkaa jota kynnellä 4 kerrosta. Toinen puoli on lakattu Rimmelin Night Flight lakalla ja pilkut on tehty Dependin vaaleanpunaisella (201).

'
Otin kuvan vielä tuosta Houston, We Have a Purple lakasta kerroksittain. Eli pikkurillissä on yksi kerros ja etusormessa neljä. Yhdellä kerroksella tästä lakasta ei ole oikein mihinkään, ellei sitä käytä hyödyksi ranskalaisessa manikyyrissä.


Sitten parit ostokset. Opin sininen Austin-tatious Turquoise lakka on ostettu viikkoja sitten Porvoon sokokselta puoleen hintaan.
Muut lakat onkin ostettu sitten ihan omasta Sokoksesta. Nuo kaikki neljä (kolme Opia ja yksi Gosh) olivat kaikki -70% alennuksessa joten ne oli pakko napata mukaan. Yhteensä ne olivat n. 15 euroa.
Vihreä on nimeltään Don’t Mess With OPI, ruskea on Suzi Loves Cowboys, lila on tuo sama mikä jo esiintyi tämän päivän lakkauksessa eli Houston, We Have a Purple.
Goshissa
ei lukenut sävyn nimeä sillä siitä oli revitty korkista värin nimi, mutta onneksi sivussa oli vielä lakan numero, joten sävy löytyi nopeasti Googlettamalla. Lakan sävy on siis Amber (085).
Prismasta löytyi kiillottava kynsiviila jossa samassa oli myös kynsinauha leikkuri. Hintaa tällä oli 2,90€.

2 comments:

  1. Hehee, ostin viikonloppuna muutaman saman OPIn alesta näköjään. Tosin ei ne tainneet ihan -70% olla, mutta halpoja kuitenkin. En muuten raaski OPIa suomesta ostaa, mutta Sokoksen ale ei petä koskaan ;)

    ReplyDelete
  2. Miekää en raaski ostaa Opin lakkoja Suomen hinnoilla, 16 euroo on aika kova hinta D: ja oonkii kaikki omani ostanu Sokoksen alesta, joten samaa mieltä oon sun kanssa, Sokoksen alet ei petä! :D

    ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))