Saturday, July 2, 2011

Söpösti simppeliä

Tänään tuli tehtyä äidille kynnet jotka onnistuivat aika kivasti. Niistäkin on kuvaa tulossa kunhan saan ne ladattua koneelle.
Mutta nyt minun kynsiin:


Halusin kokeilla tuota uutta m60 laattaa ja valitsin tuon kukka kuvion. Ekaksi vieroksuin sitä, sillä se ei mielestäni aluksi näyttänyt kovinkaan kukalta, mutta nyt se on ihana. Nyt kun kynnetkin ovat saaneet enemmän pituutta niin oli aika tehdä ranskis ja sen kaveriksi pääsi yksi kukka kuvio strassin kera.


Lakkoina tuli käytettyä tippeihin tuota Wild and Crazyn Montana lakkaa ja kukkaan H&M:n Red Nail. Lisäsin vielä kukkiin strassit. Suurempaan kukkaan tuli vähän isompi vaaleanpunainen strassi ja pienempään kukkaan normaali pieni strassi.


Sitten tässä on Lahden ostokset. Kaikki tuli ostettua Kicksistä ja siellä tulikin vierailtua 4 kertaa.
Snowcrystalin syksy/talvi 2009 kokoelmasta lakka 422. Hintaa tällä oli alennuksen jälkeen 3.95 € ja normaali hinta oli 7.90€.
Ensimmäiset BeYu:n lakkani (325 ja 381)molemmat 4 euroa alennuksesta, normaali hinta taisi olla 8 €.
Oletteko te tehneet lakka löytöjä alennus myynneistä?

5 comments:

 1. OPETTELE YHDYS___SANAT

  ReplyDelete
 2. Goshin Rainbow löytyi Sokoksen alesta 3.50€ (: Oli kyllä mielestäni todellinen löytö.

  ReplyDelete
 3. Ano: joo, kylhän se ois ihan hyvä

  Ine: äää, toi on lakka jonka näin Lahessa, mut se oli mun mielest normaalin hintanen ja kaveri sano et niit on meijän Sokoksellakin alennuksessa. Joten jätin sen sinne ja käväsin kattoos meijän Sokoksest, nii eihän sitä enää ollu D:: Nyt kaduttaa ja kovasti. Mutta onnea, se on ihana lakka! :DD

  ReplyDelete
 4. Yksinkertainen mutta tosi nätti lakkaus! Ranskis toimii aina. :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos :))
  Olen samaa mieltä kanssasi. Ja kun ei tiedä miten laittaisi kynnet joihin juhliin tai muuten vaan niin ranskista kehiin.

  ReplyDelete

I like to read what you think about my manicures, my blog and everything :))